Diverse films die een indruk geven van de methodes van werken

 1. Film over Walinco en het maken van schroefinjectiepalen voor het Nieuwe de la Mar theater in Amsterdam in februari 2008. Filmduur 5 minuten.
  Klik voor film in divx formaat (46 Mb).

 2. Het maken van Berliner wand in de gereformeerde kerk aan de Achterstraat te Hattem ten behoeve van een te maken kelder en stempeling, uitgevoerd in februari en maart 1999. Filmduur 4 minuten.
  Klik voor film in mpeg-1 (.mpg) formaat (30 Mb).

 3. Film over schroefinjectiepalen en gekoppelde injectiepalen. In deze film beschreven technieken, machines en activiteiten zijn in het jaar 2000 overgenomen door de Walinco-groep. Filmduur 5 minuten.
  Klik voor film in mpeg-1 (.mpg) formaat (40 Mb).

 4. Film over het maken van stalen buispalen, diam. 355 mm, lang ca. 24 meter in Amsterdam. Op het werk was een aantal machines tegelijk werkzaam. Filmduur 38 seconden.
  Klik voor film in mpeg-1 (.mpg) formaat (5 MB).

 5. Film over het trillingvrij maken van betondrukpalen, op Zeedijk 1, het oudste huis van Amsterdam. Dit werk was een onderdeel van het project Barbizin Golden Tulip Hotel. Filmduur 1 minuut en 24 seconden.
  Klik voor film in mpeg-1 (.mpg) formaat (13 Mb).

 6. Kort filmfragment (16 seconden) over het maken van stalen buispalen ten behoeve van herstel van de kademuren aan de grachten te Amsterdam.
  Klik voor film in mpeg-1 (.mpg) formaat (2,4 Mb).
hoofd-pagina